Tema: Re: Tik pyst - umedes
Autorius: 0.5 B
Data: 2010-09-02 09:45:50
umedziu labai daug, bet visos perauge ir sukirmije [tiesa, cia beveik savaites senumo info]

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:i5mb8t$p95$1@trimpas.omnitel.net...
> vava rudmeses tai delikatesas ( neniekinu ir umedziu) bet rudmeses tai 
> yra kazkas tokiu
> 
> tranzoo namie wrote:
>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata ar 
>> seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir rudmesem.
>> 
>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu.
>> 
>> --
>> T
>> 
>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message 
>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti?
>>>
>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei 
>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau 
>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) 
>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus 
>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. 
>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam 
>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas..
>>>
>> 
>>