Tema: Re: Tik pyst - umedes
Autorius: DG
Data: 2010-09-02 00:07:04
ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus...

DG

"L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net...
> Kazkur informacijos trukums...
> Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo 
> (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve, 
> nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto likutis 
> butu naudojamas batonui pakepinti??
> 
> 
> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net...
>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata 
>> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir 
>> rudmesem.
>>
>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu.
>>
>> --
>> T
>>
>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message 
>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti?
>>>
>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei 
>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau 
>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) 
>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus 
>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. 
>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam 
>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas..
>>>
>>
>>
>> 
> 
>