Tema: Re: Diletantiskas klausimas - ka gero galima pagaminti ish triusienos ?
Autorius: Dautarte
Data: 2010-06-14 11:53:22
Man labiausiai patinka su smulkiomis perlinemis kruopomis arba su sorais, 
bet ir su ryziais arba su sviesiais t.y. neskrudintais grikiais visai nieko. 
Bulves pasirode siek tiek per sunkios.

"Night" <> wrote in message 
news:Xns9D9772A9DF351vytistbslt@194.176.32.141...
> ...patiekti su burokeliais ir bulviu kose :)
>
> "Dautarte" <> wrote in
> news:hv31s5$csl$1@trimpas.omnitel.net:
>
>> Triusiena rozmarino ir morku padaze
>> Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai
>> svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais,
>> prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia
>> grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir
>> druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto
>> vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti
>> apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos
>> ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio
>> kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Variantas: grietine
>> galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso
>> triusiena :)
>>
>> Receptas yra is cia:
>> http://belonika.livejournal.com/2614.html
>