Tema: Re: Sula
Autorius: -o-o-
Data: 2010-05-17 16:17:27
mes tai kokiai savaitei - dviem i sula priberiam apelsinu ir citrinu 
zieviu - , po to perkosiam, ple kaip gerai toki gert (atsigert), gerai ir 
siaip ir prie vadiaros.

"Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message 
news:hsrbg2$nt7$1@trimpas.omnitel.net...
> Va taip dariau:
> Imti 10 litrų beržų sulos. Į ją įmerkti marliniame maišelyje sudėtą rūginę 
> džiovintą duoną ir supilti 0,5 kg. cukraus. Po 2 parų sudėti 1 valg. 
> šaukštą susmulkintos ažuolo žievės ir indą uždaryti. Po 7 dienų sulą 
> galima gerti, prieš tai perkošus.
> Gavos toks pelesio sluoksnis ant virsaus.
> "Servisas" <mes@esame.cia> wrote in message 
> news:hsr7rj$hmv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gerk gerk, jei uzraugei teisingai ;)
>> Pas mane dar nuo pernai stovi, neprisiruosiu atidaryt :)
>>
>> "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>> news:hsr6t0$fv2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Vakar issitraukiau is rusio sula. Pries gera menesi supilta ir uzraugta.
>>> Atidarant buvo toks pššššššš. Matosi burbuliukai kyla, tipo rugsta ar 
>>> kazkas tokio. Skonis toks rugstokas, jauciasi burbuliuku kutenimas..
>>>
>>> Pasakykit ar jau ispilt ar bandyt gert ta gerima?
>>>
>>>
>>
>>
>
>