Tema: Re: Suris grilinimui
Autorius: Saulius74901
Data: 2010-05-11 15:55:17
Bet gi jis ir taip jau keptas.
Ilgai kepi dar taip?
"gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message 
news:hsb07c$dk8$1@trimpas.omnitel.net...
> man tai labai skanus dalykas yr keptas "zanavyku" (butent tik zanavyku) 
> suris folgoje grilyje.
> vynioji i folga gabala surio, pridedi visokiu darzoviu, uzpili kokio nors 
> skycio (truputi aliejaus,
> sojos padazo, balzamico acto), vynioji i folga ir kepi zarijose, anglyse. 
> niam niam :)
>
> tik nezinau ar cia ka bendro su tavo isivaizduojamu grilinimu turi :))
>
> "martynas" <martukas@live.com> wrote in message 
> news:hs0odp$rin$1@trimpas.omnitel.net...
>> Siandien silainiu turguj uzmaciau panasu i fermentini suri "Grilinimui".
>> taip ir vadinosi (11-12lt/kg). Gal kas nors esat isbandes kazkokius
>> variantus?
>>
>>