Tema: Re: kaip suminkstint pupeles? (Falafelliai Gipsui)
Autorius: Audrys
Data: 2010-03-17 09:59:52
nesvarbu skaniai. svarbu autentiskai. svarbiausia prisipilt cili ar kajeno 
pipiru tiek kiek indusas, beveik nejauciantis astrumo.

"sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message 
news:hnptkm$93s$1@trimpas.omnitel.net...
>O tai jei sau gamini tai kodėl neadaptuot? Ko nemėgstė to ir nededi, juk 
>maisto gamyba yra improvizacija. Net pats Oliveris dažnai pabrėžia, kad 
>pakeitė receptą pagal save.
>
>
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
> news:hmlfad$6j9$1@trimpas.omnitel.net...
>>o kur kalendros lapai?
>> visada zavejausi lietuviu sugebejimais adaptuoti sau patiekalus :)
>> padazas koks, kedainiu ar suslaviciaus-felix?
>>
>> 2010-03-02 10:56, MaRiUs rašė:
>>
>>> 1 šaukštelis maltų kalendros sėklų - nedejau
>> ...
>>> su grietine arba pomidoru padazu
>> ...
>