Tema: Re: Shamas
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-23 09:26:52
Tai,kad to samo pas Tave nera daug - ismesi galva ir liks tik puse viso 
kiekio,tai kam ten bovytis su keliais patiekalais is jo.Virk ji su 
sakniavaisias + gali dadet siek tiek zelatinos del garantijos ir duok 
atvest.Pamatysi,kad visi bus patenkinti!

"foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
news:hbri2t$p41$1@trimpas.omnitel.net...
> Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet 
> priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose 
> :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept paprastai, 
> o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :)
>
>
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai 
>> jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos 
>> zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir 
>> apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo 
>> mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis 
>> drebuciuose.
>>
>> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message 
>> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu 
>>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne 
>>> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai 
>>> papuostu tas usocius pagamintas visas.
>>>
>>> Is anksto aciu!
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
>