Tema: Re: Shamas
Autorius: foxaz
Data: 2009-10-23 09:22:21
Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet priminei 
toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose :) (ir 
uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept paprastai, o daly 
suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :)



"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai 
> jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos 
> zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir 
> apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo 
> mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis 
> drebuciuose.
>
> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message 
> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu 
>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne 
>> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai 
>> papuostu tas usocius pagamintas visas.
>>
>> Is anksto aciu!
>>
>>
>
>
>