Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: BigM
Data: 2009-10-13 14:07:46
Kažkada bandžiau daryti dviejų aukštų.
Pagrindas normali batono riekė.
"antras aukštas" - išskobta riekė, kad liktų sveika tik pluta.

Tuomet dedi tokį "statinį" į keptuvę, į vidurį įmuši kiaušinį ir užtarkuoji 
sūrį nu arba kitokią variaciją padarai :)

Tiesa, dariau vienintelį kartą ir susvilo pagrindas :D Matomai, geriau būtų 
gaminti ne keptuvėje, o orkaitėje... ;)

"F20.0" <a@a.lt> wrote in message news:hb1ls3$bm6$1@trimpas.omnitel.net...
> Oi, kad čia nieko daugiau ir nereikia, tik skylės duonoje ir kiaušinienės. 
> Kažkur girdėjau kad čia yra kažkokia prancūziško skrebučio variacija.