Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: mdz
Data: 2009-10-13 11:23:46
hmz.. cia labiau prie alaus bus:

pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve.
po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. 
pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek pakept.
batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos 
pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia del 
to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos.

esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir 
pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia 
pagal fantazija).
pateikiant galima uzberti petrushka ir E621.


"hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> parašė naujienų 
pranešime:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net...
> Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie 
> uginant
> lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie
> vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus?