Tema: Re: Idarytos paprikos sumustiniai
Autorius: Justas
Data: 2009-08-28 11:01:04
siaip jeigu ka, nera sparaginiu pupeliu, kaip ir nera pupeliniu sparagu.
jusu vadinamos sparagines pupeles gali buti betkokios nesubrandusios 
pupeles. anglakalbiai normaliai vadina - green beans. kodel lietuviams 
taip sunku daiktus vadint tikraisiais vardais?

cia siaip mintis pamastymui ;)

2009/08/27 14:47, A&G rašė:
> skanu :) mes cia siemet uzsiauginom per daug sparaginiu pupeliu, tai galiu pasiulyt kaip jas pasigamint po vat tokiu sumustiniu, viska darom taip pat kaip cili troskini tik vietoj paprastu pupeliu dedam supjaustytas sparagines, svarbu nepertroskint, kad dar butu tokios traskios, super patiekalas pasibarscius ant virsaus kieto tarkuoto surio ir su balta megstama duona, trecia diena megaujames 
> 
> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message news:h75o8g$8ps$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nupjauti paprikos (man skaniausia geltona ar raudona) virsu su koteliu, 
>> isskaptuoti vidu, sugrusti mase ir ikisti i saldytuva, kad sustingtu.
>> Supjaustyti riekelemis, ir su namine duona valgyti.
>> Labai skanu.
>>
>> Mases receptas:
>>
>> tiksliu proporciju neseku.
>> Sviestas (pabuves kambario temperaturoje, kad geriau maisytusi), varske, 
>> grietine, cesnakai, krapai, druska.
>> Viska susmulkinti, sugrusti, sumaisyti. Mase turi buti kuo tirstesne.
>>
>>