Tema: Re: duona su suriu
Autorius: RS
Data: 2009-08-26 17:57:04
Majonezo "kenksmingumas" priklauso urban legends kategorijai, jei jo sudeti 
paskaityti tikrai nerasit ten kalio cianido :) Jei rimciau pasidomesit kuo 
jis toks kenksmingas, suzinosit, kad "kenksmingas yra majonezas, nes viename 
jo valgomajame šaukšte – 157 kcal ir 17 g riebalų" :)) Daugiau nieko rimto. 
Daug nesamoningu siaubu-baubu zmones megsta prisigalvoti ir po to gazdina 
vieni kitus. O suris+majonezas is tikro labai tinka prie tos duonos. Skanaus 
:)

"Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
news:h7153v$gsg$1@trimpas.omnitel.net...
> Majoneze. Jo lygtais nepatartina kepint ir po to vartot, kazhkas tai 
> ishsiskiria.
>
> "ig" <stop@spam.lt> wrote in message 
> news:h71433$g0b$1@trimpas.omnitel.net...
>>o nuodas kame ?
>>
>> .
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>> news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar 
>>> galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su 
>>> sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau 
>>> pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad 
>>> istirptu suris nu ir nuodyjiesi :)
>>>
>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
>>> news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Belekoki fermentini...?
>>>>
>>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>>> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> su majonezu maiso
>>>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message
>>>>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki,
>>>>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks
>>>>>> patiekalas -
>>>>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i 
>>>>>> suri.
>>>>>> Pas
>>>>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i 
>>>>>> guma
>>>>>> ir
>>>>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai 
>>>>>> ataushtant.
>>>>>> Spalva shviesi, beveik balta.
>>>>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog
>>>>>> teisinga
>>>>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>>>
>>
>
>