Tema: Re: duona su suriu
Autorius: ig
Data: 2009-08-25 19:38:59
o nuodas kame ?

..
"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net...
> nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar 
> galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su sveciais 
> tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau pakepinta 
> duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad istirptu suris nu 
> ir nuodyjiesi :)
>
> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
> news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net...
>> Belekoki fermentini...?
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net...
>>> su majonezu maiso
>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message
>>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks
>>>> patiekalas -
>>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i 
>>>> suri.
>>>> Pas
>>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i 
>>>> guma
>>>> ir
>>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai 
>>>> ataushtant.
>>>> Spalva shviesi, beveik balta.
>>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog
>>>> teisinga
>>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...?
>>>>
>>>>
>>
>>