Va, protingoj knygoj ("Kulinarija s uverennostju") radau:
Karpio mėsą reikia 1 val palaikyti acto tirpale (2 valg.šaukštai /1 l
vandens) arba piene. Kvapas dings.
buran used his keyboard to write :
> Gal, sakau, piene pamirkyt reikia ?
> Šiaip aš to dumblo kvapo/skonio iškepus nejaučiu. Gal visokie
> česnakai/pipirai kepant padeda...
>
> A&G brought next idea :
>> o man toks karpis smirda dumblu, xz kodel bet iskepus noro ner valgyt
>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message
>> news:mn.bc4f7d914539d9c6.26571@gmx.net...
>>> Vat man nera skanesnio karpio, kaip tiesiog supjaustytas riekutem,
>>> apvoliotas miltuose ir kiausiny ir iskeptas aliejuje :)
>>> (druska ir pipirai savaime suprantami)
>>>
>>> O is galvos galima zuviene isvirti :)
>>>
>>>
>>> designas has brought this to us :
>>>> Gal kas patars kaip skaniai issikepti karpi. Vakar netycia pasigavau,
>>>> noriu siandien vakare pasigaminti.
>>>
>>> -- This is an automatic signature of MesNews.
>>> Site : http://www.mesnews.net
>>>
>>>
--
This is an automatic signature of MesNews.
Site : http://www.mesnews.net