Tema: Age Of Conan: hyborian adventures first look
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-07-29 10:21:20
Niu ka, pamates, kad dabar jis tekainuoja 45 litus ProGames parduotuvese (labai sveikintinas dalyas lietuvoje.. kalbu apie pro games:) - spjoviau ir nusipirkau...
Po labai ilgo instalo (spejau top gear'a perziuret) ir dar ilgesnio updeito (palikau nakciai.. man rods is viso ar ne ~2gb updeitu siunte:) ir sypsena sukelusiu pranesimu "Tell your friends, that conan is now better than it was blah blah..." vienu zodziu giriasi, kad nebera (beveik be abejo) bugu ir vis, kurie kazkada zaide konana (turi accountus), gali tuo isitikint reaktyvuodami savo accounta 14 chaliavnu dienu. Kad bugu ash ten maciau maziau negu wowo pradzioj, tai faktas, bet apie viska is eiles...
Taigi Conane esti trys Rases - Aquilonieciai, Chimerai (?) chimeriechiai? Kimerai.. vienu zhodzhiu, konano gentainiai:) ir Stygai (Stygians). (placiau http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1083&table=PUBLISH&template=news_features_game&selected=1083)
Klasiu visu nepasakosiu, galit pasiziuret cia:
http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1084&table=PUBLISH&template=news_features_game&selected=1084
Ju yra man rods 12 - tikrai pakankamai!.
Taigi, pasiemes Styga Demonologiste shokau i konano pasauli. Ish pirmo zhvilgsnio Konanas man yra panashesnis i single playeri rpg nei i mmo - viskas eina sklandziai ir po truputi, ir sakyciau labai smagiai. Jei neklystu, pati pradzia ir yra zaidziama kaip single playeris, kol daeini iki pirmo miesto vartu. O mieste prasideda normalus mmo, kuris atskiruose kantiniuose questuose vel trumpam tampa singlu (sakyciau labai, labai faina ideja). Questu _labai_ daug... Labai, labai labai daug. Zmoniu - nera pergrusta, bet questui, kuriam reikejo parcio parti susiradau is karto. Ir, bent jau kol kas toks vaizdas, kad konanas neturi vienos didziausiu visu mmo ligos - vaiku. Kadangi pats zhaidimas yra su 18+ reitingu.. Na, bent jau visam pasaulyje - lietuvoj 13+!!!!!(http://pigu.lt/search?q=conan paziurekit amziu)... Taigi, zmones, kuriuos sutikau mielai padeda ar atsako i klausimus... Ar uzmusa, bet as vel skubu:). Taigi, siuo atveju - riebus pliusas Konanui!
Grafika. Grafika yra visiskai kitokia nei wowo (kaip jau minejau savo warhammerio first look'e - kad kadangi wowas buva mana pirma meile, tai nori nenori, visu kitu papus.. tfu, pliusus, teks lygint su wowo:) - ar ji geresne, ar blogesne - na, na fkus i cvet tskant:). Ir kaip bebutu keista ji nera per stipriai edri resursams, su savo senuku be jokiu problemu zaidziu ant mediumo ir 1280X1024 (daugiau nereikia, mokinas mazhas:) - buvau uzhsidejes geriausia - shiek tiek stabdo, teko uzhsisukt 1024X768 - tada nebestabde, bet shiek tiek rezoliucija per mazha... Vienu zhodzhiu - grafika nebloga ir nestabdanti. Pliusas:)
Ish vis Hyborijoj... na, teisingiau sakant Tortages saloje praleidau ~ 6/7 val (zhinau, ligonis:) - ir pasiekiau 17 leveli, kas sakychiau yra labai smagu - leveliai kyla ganetinai gereit ir maloniai. Kas keista - nera jokiu traineriu, t.y. po levelio po truputi prisimeni/atgauni savo turetas galias, kurios buvo nunykusio tau bunant vergu:). Keistas dalykas yra skilsai (perception, bandaging, concentration etc) - skilai, kuriuos reikia kelt po kiekvieno levelio, nes ju galimybes prasiplechia, praktishkai gali turet pora aukshchiausio lygio (ar net 1na) ir keleta vidutinishkai ishvystytu - kaip maguo be abejo butina turet koncentracija (kad tave dubasinant nenutruktu spelas). Taip pat po 10 lvl gauni kazhka panashaus i talentus, kuriuos reikia padalint po 3 lenteles.. kiek skaichiau, bet kada galima bus juos nuresetint, taigi - menka beda:).
Pati kova - pati kova man labiau patiko nei warhameryje - nezinau, kaip butu kovot wariorui su tais visais judesiais - bet magams, tai lygiai tas pats wowas, tiesa skaichiau, kad berods bus paskui kazhkas panashaus i spel combo - najs!:) kova vyksta greitai ir jei tu dabar castini spela 1 ir spaudineji spela 2 - jis bus castinamas ish kart po to, kai sucastinsi pirma.. yra malniu aoe spelu, turiu pikta demona. vienu zhodzhiu - gyvenimas grazhus:)
Kas nepatiko:
Hm.. Kolkas tiesa pasakius sunku rast kas nepatiko - gal shiek tiek keista tas, kad jei ash teisingai supratau, pvp serveriuose mushtis gali visi priesh visus, t.y. ne rase priesh rase, bet ta pati styga musht styga? Berods.. tiesa jei pirmas uzhpuoli - gauni kuriam laikui marka, kad esi agresorius, kas ish to - nezhinau:).. Bet kai apie tai pagalvoji - chia juk konanas, brutualus pasaulis, kur uzh kapeikas parduodamos motinos, tai kodel tada privaletum susilaikyt nuo noro uzhvozht neprieteliui savo, net jei jis tos pachios rases:)... Taigi jau sudalyvavau keliuose pvp. Viena tiesiog netychia uzhvazhiavau aukshtesnio levelio chiuvui besimushanchiam su bosiuku, tada kaip atsiprashyma padejau uzhverst bosiuka (ir berods su aoe dar jam shiek tiek uzhvazhiavau:) - o shis uzhmushes bosiuka lengva ranka uzhmusho mane:).. susinervines begdamas ieshkot savo kapo (idomus dalykas - wowe lakstydavai kaip dvasia iki kapo, chia ish kart resurektiniesi "kapinese" bet jei nerandi savo kapo (mirimo vietoje) gauni kazhkokius minusus:) - radau kita vaikinuka, ant kurio nusprendzhiau ishliet sav ituzhi.... paskui jis rado mane.. ir viskas, jokiu gankinimu (kolkas), ash uzhmushiau ji, jis uzhmushe mane - no hard feelings:)
Malonus dalykas, bet shiek tiek kvailokas (del to nugula prie minusu) - yra tas, kad npc su tavim kalba - jie (na bent shioje jaunikliu saloje) yra ygarsinti, labai smagiais ir gyvais balsais, visi npc yra gyvi ir tu tikrai jiems jauti arba neapykanta, arba pykti, arba uzhuojauta - todel man conanas ir panashus labiau i single player rpg - bet shtai jei kazhkoks npc vaikshto pozhemyje - jis pradeda su tavim kalbet, tada kazhkur shone respawninasi mobai ir pradeda tave dauzhyt.. tau reikia mygam spaudinet goodbye, kad galetum musht mobus... nu toks .. sakykim taip, ne minusas, bet nepragalvotas dalykas instancuose..
Dar shiek tiek apie juos.. Instancai (kuriuos iki shiol machiau) - nera wowiniai instnacai, visu pirma eidamas i juos gali pasirinkt, kokio nuotykio nori - vaikishko, ar EPINIO!.. deja i epinius eit matyt reiktu tik su prachiu, bo vienam te be shansu.. negana to, instancuose gali sutikt ten laxtanchia liaudi, kuria ish kart gali pasiimt i party, ar ignoruot.. ar uzhmusht:) tobish nereikia ishlindinet ir rekaut lfg:)
Bug'ai: na jie turetu but prie minusu, bet kolkas neradau nei vieno.. Viena kart buvau uzhstriges vienoj vietoj (lygiai tas pats budavo ir wowe.. negana to, wowe buvau tiesiog begdamas prasmeges skradzhiai zhemes ir uzhsimushes... ir be abejo negalejau rast savo kuno, nes jis ble buvo giliai po zheme!:) - bet tam yra teleportai, jei jis ant cooldowno gali bandyt rashyt /stuck arba iesiog ishsilogint ir isilogint.. man gi pakako pashakonet ir pastrykchiot ir ishlindau:)
Vienu zhodzhiu Age of Conan - yra mano akim labai ir labai smagus dalykas, kuri tikrai ruosiuosi zaist ir moket! Ir sakychiau drasiai galiu rekomenduot kaip labai smagu mmo.. Kolkas nezhinau kaip atrodys end game'as, ar kaip chia yra su pure pvp, bet turiu pasiulyma visiems pvp'shnikams - ajjkit zhaist quake'o ble!:)
Ish mano puses - ~9/10 kolkas


-- 
___________
©Toxis