Tema: Re: onlive prezentacija
Autorius: Zyza
Data: 2010-01-05 23:36:31
Trumpai tariant - just mindblowing. Bet nors per galva duok netikiu, kad visiems veiks taip graziai kaip pasakoja. Tarkim Lietuvoj yra internetas labai greitas atseit (na tarkim nesunku gaut 5mbit slanga i uzsieni), bet yra kruvos visokiu stabdziu. Kaip ir jis minejo, eina per routerius visokius viskas, namie irgi gali kazkas tuo paciu metu naudotis inetu, garantuoju melejonai paketu pametami pakeliui (nes joks IPT neuztikrina stabilaus netrukinejancio rysio, nebent moki kosminius pinigus). Siek tiek nelabai patinka ir visiskas centralizavimas - dingsta dalis privatumo, visiskai miglotas verslo modelis patampa. Tarkim as nusiperku pardej zaidima ir zinau ka turiu, o ten... Va padare tarkim Battlefield Heroes (3rd person shooter) panasu modeli - is pradziu nemokamai viskas + visokias kareiviu aprangas gali nusipirkt uz pinigus. Po to viskas taip pasikeite, kad jei neperki uz realius pinigus virtualiu ginklu, gauni i kaulus nuo perkanciu. Na galiausiai isvis uzriso nemokama zaidima praktiskai... Panasiai ir su lygiais - kad tik nebutu taip, jog ateity perki zaidimo gabalus, ko pasekoje keiciasi tiek patys zaidimai, tarkim artejama link be galo besitesianciu zaidimu, plius jie brangsta (tarkim kiekvienas levelis 10$, o leveliu - nu 10-20). Na cia taip abstrakciai mastant ;) Ideja siaip sveikintina, bet kol kas as visiskai netikiu, kad taip jau be lago visi zais ir netikiu, kad tai bus pigiau kazkaip / geriau nei yra dabar.

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hhvllu$tpk$1@trimpas.omnitel.net...
> http://www.viddler.com/explore/gamertagradio/videos/160/
> (hehe, beja ~30ta minute kalba butent apie padevetu zhaidimu pardavinejima ir kokia tai problema kurejams, shyptelejau i usa:)
> o shiaip - dvejopos mintys - ish vienos puses, nu nesitikejau, kad veiks ir kad taip greit bus daugiau mazhiau veikianti beta - ish kitos puses - ar nebus per didelis lagas fps'ams ir kada pasieks musu krastus - neisivaizduoju :(
> 
> -- 
> ___________
> ©Toxis