Tema: Re: X-COM serija
Autorius: Techno
Data: 2009-12-25 14:04:50
UFO Extraterrestrials (2007). Kaip tik dabar zaidziu.
UFO: Enemy Unknown remake'as. Nepasakyciau, kad vykes labai, bet vartojasi visai puse b.
Taciau yra toks neoficialus Bman UFO Mod ir dar ten visokiu priedu - grafikos atnaujinimu ir t.t. Atsiliepimai apie juos labai geri - prideda dalykus, kurie buvo orginaliame UFO, bet nebuvo sitame (pvz. stun rod). Atsiranda nustatymai su kuriais gali pasikoreguoti gameplay pagal skoni. Kiek bandziau - ir gamintoju gliukus aplopo. Losiu dabar be modo - apie ji suzinojau tik ipusejes zaidima, ir nors ten viskas ok, galima lost ir toliau - seivus priima, bet kazkaip per daug gameplay keiciasi, tingejau adaptuotis. Bet sakiau tikrai dar kada perzaisiu nuo pat pradziu su sudetu tuo modu.

Vo, prisiminiau - buvo dar toks UFO: Aftermath (2003) (su po to sekusiais UFO:Aftershock (2005) ir UFO: Afterlight (2007) ) - irgi kazkada visai maloniai susizaide (losiau tik Aftermath)

P.S. Jei teisingai supratau - yra senuju DOS'iniu X-COM perdarymai, skirti Windows XP - http://www.gamersgate.com/strategy/turn-based-strategy

"Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:hh0ms3$b7p$1@trimpas.omnitel.net...
> Kazi kas gero isleista ta tema ? Pamenu antikinis X-COM 3 labai patiko, su mielu noru net dabar pazaisciau ;) Patiko butent pati ideologija zaidimo - micro management'as bazes ir kareiviu, kas be ko fainas research'as ir TBS sistema... Zinau, kad ne vienas zaidimas po to isejo, bet ar kuris buvo vertas demesio ir, gal, panasus i X-COM 3 ?