Tema: Re: nesutaisau stipralo-help :)
Autorius: Levas
Data: 2009-07-29 21:19:12
skaldai stipriaka i kaskadus ir kiekviena tikrini atskirai. Visur tikrini itampas ir kai sutvarkai DC, galima jungti AC ir tikrinti ar stiprina.
Paprastai uztenka nuimti galini kaskada ir tikrinti be jo. O dar ir maitbloki visada sveika patikrinti. Kad puse tranzu isleke, rodo, kad sprogimas kilo keistokai.

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:h4q32b$jgd$1@trimpas.omnitel.net...
> ziniu truksta, plius kazkoks uzkeiktas papuole. VIENAS kanalas veikia, kitas negyvas. TRANZUS pertikrinau, puse buvo sudegusiu, pakeiciau, dabar-nerandu prie ko prikibti.   APART to, kad nesviecia 505 sviesdiodis, vadinasi tranzas atidarytas? Galinio laipsnio emiteriu grandinese stovincias varzas patikrinau.DEJA- isejime minus 26 (itampa pamazinau perpus, mat masiskai degant tranzams-uzmaitinau visa stiprintuva nuo 127v)
> 
> Susivokiau-kad aklai tikrinant ir keiciant-nepataisysiu, tad klausimas, jeigu kas taise tokios schemotecnikos stiprintuva-ar galiu kaip nors lokalizuoti gedimo vieta bent aptiksliai? mat cia ne tas variantas, kai garsa paduodavau nuo garso reguliatoriaus is veikiancio kanalo ir issiaiskindavau-pradiniame ar gale gedimas.
> 
> ar protinga butu vieno kanalo Q601 ir 603 bazes prijungti prie veikiancio kanalo atitinkamu tranzu baziu per nedidelius rezistorius? maitinimas vienas ir bendras abiems kanalams. BAISU sudeginti ir veikianti kanala....
> 
> itarimas, kad knisa prota ta temperaturines stabilizacijos grandine, bet gedimo rast tarp 4 tranzu,4 diodu 4 varzu-nesugebu rast....
> 
> IMETU SCHEMA SEKANCIAME POSTE-gal kas bent idejini patarima duos?,