Tema: Re: kas sako kad valstybė nesirūpina kur išleidžiami mokesčių mokėtojų pinigai?
Autorius: RaR
Data: 2011-01-20 13:20:01
Jei nepasirašinės, tai ir bus nubaustas už visokius piknaudžiavimus. O pasirašinėja, nors ir tingi, nes nori išsaugoti darbo vietą.



"ufonaut" <ufo@ufo.ufo> wrote in message news:ih9598$ic6$1@trimpas.omnitel.net...
> Kam jie tuos popierius pasirasineja, kaip jie netingi? Bene nors vienas 
> biurokratas yra kada nubaustas uz piknaudziavima ar pan? Nera ir nebus.
> 
> On 01/20/2011 01:09 PM, RaR wrote:
>> Na yra tos skirtingos tvarkos ir t.t. Bet rezultate vis tiek viskas vyksta labai panašiai. Kartais atrodo, kad supaprastina, pasirodo, kad pasudėtingėjo.
>>
>> Štai krizė, reikia taupyti. Viena institucija prijungiama prie kitos. Devizas - sutaupysime aptarnaujančio personalo sąskaita! Po kurio laiko paaiškėja, kad padalinio aptarnaujančio personalo darbo krūvis padidėjo - reikia ne tik savo padalinį aptarnauti, bet ir viską derinti su aukštesniąja institucija, vežinėti ten pasirašyti popierius ir t.t. Aukštesniosios institucijos aptarnaujančio personalo darbo krūvis irgi padidėjo - reikia aptarnauti ir prijungtą padalinį, pasirašinėti jų popierius. Dar po kiek laiko aukštesnioji institucija įkuria naują etatą darbui su prijungtu padaliniu, o prijungtas padalinys kuria naują etatą darbui su aukštesniąja institucija ir perka automobilį dokumentų vežiojimui bei vykimui į dažnus susirinkimus aukštesniojoje institucijoje.
>>
>