Tema: Re: Nekaltas Islamas???
Autorius: Ignas
Data: 2012-09-22 00:13:33
tl; dr


"Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:k3h990$api$1@trimpas.omnitel.net...
>    Na jeigu taip pasigilint, kadangi pazystamu musulmonu buvo ne vienas pas mane, tai mazdaug zinau kaip jie jauciasi, masto ir t.t... Jei pagal juos tai visa pasauli valdo zydai, konkreciai sijonistai (googlint galima: zionism), tai kazkas tokio kaip pries kiek daugiau nei 2000 metu atsiradusi, pati pirmoji nacizmo forma, kur zydai aukstina savo rase ir turi plana valdyt visa pasauli, o visi kiti taptu vergais, is esmes taip dabar ir yra. Ne tiesa ne visi is zydu jiems priklauso, del to is esmes gimes rusu liaudies posakis "беи жыда - спаси еврея".
> 
>    Elementarus pavizdys, zydai sumasto pasiimt irako nafta ir praplove visam pasauliui smegenis, kad anie teroristai, sau laisviausiai zudo ka nori ir daro ka nori tenai, net patys atvirai nekariaudami ir nedalyvaudami, o darydami tai kitu saliu rankomis (ar cia ne vergija), vat net tokios salys kaip Lietuva pacios savo noru vaziuoja i visokius irakus ir afganistanus, nekalbant net apie kitus. 
> 
>    Musulmonai mano, kad vieninteliai supranta sia gresme, o daug labai zydu isvyke i amerika. Na ir praktiskai kas vyksta tai gazos ruozo konflikto isplitimas iki globalinio masto... Pvz. pati visa krize tu paciu amerikieciu darbas, o kas vlado amerika? tie patys sijonistai, pvz. bushas masonu lozem priklause, o tai viena is ju organizaciju.
> 
>    Na cia sita tema galima butu begalia test, manoma, kad net hitleris buvo paciu sijonistu statytinis, jis gi buvo elementariausias loxelis, kas ji pafinansavo ten kazkokie vietiniai turtuoliai, kad iskiltu i valdzia, butent tai greiciausiai buvo sijonistai, kazkas gal paklaus, kam zydams naikint zydus, esme ta, kad sijonistai iki tol buvo tik vienintele nacizmo forma, pries hitleri, o zydu visi nemego, del ivairiu priezasciu, tokiu butu jie save vienas dalykas paverte aukomis, antras dalykas, issivale sumaisyta su baltaisiais krauja, isnaikino pagrinde tuos zydus, kurie gyveno europoje ir buvo susimaise krauju su vietiniais, o tai juk pagal visus nacizmo principus yra nesvarus reikalas... Panasiai kaip sau nusipjautu gangrenuojancia ranka.
> 
>    Del pacios 9/11 irgi manoma, kad ne musulmonai dare, kiek teko ziureti siokia tokia dokumentika, kur rusijos zalgybos ekspertai ivertino visa ter akta, kaip labai gerai organizuota spec pajegu operacija, kuria atliko nezinomos salies spec padaliniai. Operacija buvo parengta taip, kad buvo atsizvelgta kaip dirba visa JAV ginybine sistema, apeita viskas ir realizuota, tai nepanasu realiai i kalnuose gyvenanciu zmoniu darba, o i gerai organizuota karine operacija, o tokias galetu realizuoti pvz. kad ir izraelio Massad zvalgyba, na nebutinai ji. Bet prisiminus istorija, del ko bvuo uzpulta cecenija, del to kad buvo susprogdintas rusijoje penkiaukstis gyvenamasis pastatas su civiliais ir pasakyta, kad tai padare cecenai, o po kiek metu pati rusijos NKVD prisipazino, kad tai buvo ju darbas, tik saukstai buvo jau po pietu... Viskas kvepia dingstimi karui, kad butu galima uzpult iraka, afganistana, atejus ten daryti ka nori, atimineti svetima nafta, isteigti savo rezima. 
> 
> P.S.
> 
>    Dabar visa visuotine nuomuone suformuota specialiai taip, kad zaidziama tik i vienus vartus, o musulmonus geriau pazinus, galima visiskai pakeist apie juos nuomuone. Praktiskai Lietuviai toli grazu jiems ne priesai, pvz. keli faktai is istorijos, senoveje Lietuva sumuse kryziuocius zalgirio musyje, o prisiminus kryziaus zygius i palestina, kai krikscionys zude civilius musulmonus einancius melstis i meka, uz nieka, tik uz tai, kad jis netiki i ju dieva, saladinas paskelbe dzehada kryziuociams ir sutriuskino ju armija. Kaip sakant mes net tureja tuos pacius priesus senoveje ir juos sutriuskine. O tavo prieso priesas yra tavo draugas.
> 
> "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:k3ffbd$i31$1@trimpas.omnitel.net...
>> viskas yra tiksliai atvirksciai.
>> 
>> "Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:k3ev9m$tmh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Del to pacio kaip ir visi, tavo sali pultu iki dantu ginkluota armija, kaip kokios amerikos, noretu pasiimti visus gamtinius isteklius sau, iskiepyti savo politika, kultura ir visa kita ir tu tapati darytum...
>>