Tema: Re: Keraminė kaitlentė (ar kaip ten ji vadinasi?)
Autorius: creature
Data: 2009-07-14 17:57:42
na man bauerio puodus teko grazint uosvienei...

tiesa jie jau gana senai pirkti, gal dabartiniai jau tinka

"Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message 
news:h3i3qi$ve3$1@trimpas.omnitel.net...
> Brandas siais laikais beveik nieko nereiskia, aisku koks nors "Beko 
> shmeko" greiciausiai nebus toks pat geras kaip 2x brangesnis "Elektrolux", 
> bet jei ju kainos panasios tai gali but visaip.
> Na aciu Dievui "Miele", kol kas dar neuzimineja pigiu gaminiu sektoriaus 
> kaip tai daro kiti gamintojai)
>
> Indukcine nuo paprastos skiriasi is principo. Su indukcine virykle kaista 
> pats puodo metalas, o nuo jo maistas. Virykles pavirsius ikaista tik nuo 
> puodo, o tai reiskia, kad kol puode yra vandesns niekas neikais daugiau 
> kaip 100 C, taigi labai nenusideginsi. Nukelus puoda kaitinimas issijungia 
> savaime, taigi saugu.
> Trukumai - maisto ruosimui tinka tik metaliniai indai, ir ne bet kokie, o 
> pritaikyti indukcinem viryklems. Laimei dauguma siuolaikiniu indu tam yra 
> pritaikyti.
>
>
> -- 
>
> "simutis" <el@pasto.klausti> wrote in message 
> news:h3i32p$uk3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Reikia subj. dalyko, tai pradžiai būtų gerai žinot kokie brandai yra 
>> geri, o kokie nelabai. Gal galėtumėt kas nors, kas suprantat pavardint 
>> daugmaž? Nu pvz. BEKO nieko gero, o MIELE labai gerai. Tai kokie brandai 
>> yra vidutinio
>
>
>