Tema: Re: Keraminė kaitlentė (ar kaip ten ji vadinasi?)
Autorius: Evaldas
Data: 2009-07-14 17:13:38
Brandas siais laikais beveik nieko nereiskia, aisku koks nors "Beko shmeko" 
greiciausiai nebus toks pat geras kaip 2x brangesnis "Elektrolux", bet jei 
ju kainos panasios tai gali but visaip.
Na aciu Dievui "Miele", kol kas dar neuzimineja pigiu gaminiu sektoriaus 
kaip tai daro kiti gamintojai)

Indukcine nuo paprastos skiriasi is principo. Su indukcine virykle kaista 
pats puodo metalas, o nuo jo maistas. Virykles pavirsius ikaista tik nuo 
puodo, o tai reiskia, kad kol puode yra vandesns niekas neikais daugiau kaip 
100 C, taigi labai nenusideginsi. Nukelus puoda kaitinimas issijungia 
savaime, taigi saugu.
Trukumai - maisto ruosimui tinka tik metaliniai indai, ir ne bet kokie, o 
pritaikyti indukcinem viryklems. Laimei dauguma siuolaikiniu indu tam yra 
pritaikyti.


-- 

"simutis" <el@pasto.klausti> wrote in message 
news:h3i32p$uk3$1@trimpas.omnitel.net...
> Reikia subj. dalyko, tai pradžiai būtų gerai žinot kokie brandai yra geri, 
> o kokie nelabai. Gal galėtumėt kas nors, kas suprantat pavardint daugmaž? 
> Nu pvz. BEKO nieko gero, o MIELE labai gerai. Tai kokie brandai yra 
> vidutinio