Tema: Re:Papildomas elektrinis radiatorius bute
Autorius: $enis
Data: 2020-10-05 19:15:10
Aš pas save n metų naudoju tepalinius ant ratukų pereinamajam periodui iki centrinio šildymo: jų paviršiaus temperatūra nedidelė, todėl nedegina dulkių ir nuo jų nesmirda. 

Minusas, kad pigienos gamintojų labai garsiai klaksi termostato rėlė. Vieną tokį klaksių nunešiau į Senius atgal grąžinti, nes net naktį prižadindavo :)


-- 


mrlz777 <mrlznera@tokioemailo.lt> Wrote in message:r
> Sveiki,kokie butu sprendimai papildomam elektriniam radiatoriui bute?Kol dar nepajungtas centrinis sildymas, kad tureti papildoma silumos saltini, reikalui esant pasisildyti.Viso buto nesusildysi bent bent miegamajam ar svetaineje.Viens variantas standartinis tepalinis radiatorius ant ratuku.Pvz: https://tesy.com/products/heating-appliances/oil-filled-radiators/oil-filled-radiators-series-cb/cb-1507-e01rKitas variantas kazkokie konvekciniai radiatoriai, kuriuos gali prie sienos prichujarint kaip suprantu.Pvz: https://tesy.com/products/heating-appliances/electric-panel-convectors/heateco-cn-03-with-an-electronic-thermoregulator/cn03-150-eis-wBet paziurejus i ju parametrus, tai abu 1,5kw ir abu tokiam paciam plotui skirti. Tai taip iseina, kad tie konvekciniai kaip ir nera efektyvesni? Ar jie turi kazkokiu privalumu kitokiu?Gal patys kazka naudojate, ka rekomenduotumete?Dekui

----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html