Tema: Re: o_masyvo_stalvir
Autorius: newsgroups
Data: 2020-06-07 06:48:32
Na ka gi, gavosi rimtas techninis fleimas.
Tuomet nuosirdziai siulau uzsukti pas mane ir apziureti gyvai naudojamu pusiniu stalvirsiu. Vilniuje veiksmas, imesk koki kontakta, i ji atsiusiu savo.. 
Nesakau, kad nesibraizo, pusis yra minkstas medis. Bet na ir su tusinuku tai jau tokio poveikio nepadarysi. Gal medzio raštas paslepia, o tolygus beicas isryskina brezimus, gal aliejus dziudamas kazkiek sukietina pavirsiu, gal tai apsvietimas isryskina, o gal tai yra poziurio, vertinimo ir akies "standarto" klausimas - nesuprantu, bet nieko tokio baisaus pas save nepastebiu. 
Medis aplamai yra pazeidziamas pavirsius, jei pjausi ji statmenai su peiliu - aisku, kad liks zyme. Koki tu ji beimsi - ar alyvuota puši, ar lakuota kietmedi - vistiek ipjausi. Nezinau kaip del, palyginimui, plastiku laminuotu LMDP, gal jie irgi panasiai devisi pjaustant ir dauzant astriai. Taipogi nezinau apie koki toki BAISU gaminimo procesa eina kalba. Bet jei jau jis toks baisus, tai visuose be isimties pavirsiuose paliks zymes - ir pliene, ir akmeny. 
Su tuo apibraizymu as buvau susitaikes isanksto, zinojau tai ir emociju man nekele. Bet ten tikrai, tikrai nera tokio vaizdo koks susidaro po keliu metu ant medines pjaustymo lentos