Tema: Mazos kavines-valgyklos atidarymas
Autorius: Maistas
Data: 2019-06-08 19:49:07
Kas susidurete su maisto gamybos veikla ?

Patalpos nuosavos, virejai, indu plovejai mes patys.
mums visiems aisku reiks sanitariniu knygeliu kiek zinau ?
Kiek grubiai kainuoja sakykim tie nerudijancio plieno stalai su puodais, kur 
laikomas siltas maistas ?
Nauju aisku nepirksim, turbut patys gaminsim is atskiru puodu pagal savo 
virtuves gabaritus.

Kiek ten ta visa biurokratija, visokie san. epidemines leidimai ir visokie 
inspektoriai ?
Ar uz tuos leidimus reikia moketi ?
Kaip alus ir vynas, ar dabar yra dar kokie mokesciai, kaip seniau uz 
alkoholio licenzija ?

zodziu sakykim kavine valgykla 20-30vietu.
Grubiai kiek cia reiketu tureti savo pinigo kiseneje, kad pradeti legaliai 
dirbti ?
Musu 2 seimos 4 zmones.