Tema: Re: apie neveikiančią nuotekų valymo sistemą
Autorius: Kurmis
Data: 2012-09-16 22:09:49
...o filtras ties nubėgimo vamzdžiu iš bačkos ištrauktas laukan.
koks dar ten filtras? jei trydenio tipo valymo irenginys, tai ten turi but vienas vamzdis ateinancio kakucio ir zemiau kitas, per kuri viskas lauk iseina. 
jei nera isejimo, o is to 0.8m po zeme, panasu kad kazkas nasigavo, pradeciau dometis kur turetu isgarmet skysciai is tos backeles. ka ten kas valo, reiktu gilintis vietoje ir tiems kas supranta, bet kad ir nevalytas vanduo turi nubegt. aisku kaimynai nepaglostys, juolab kad ir paciam turetu nosi riesti...

-- 
Kurmis
"zauras" <nerix@hotmail.com> wrote in message news:k34p1a$epn$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> išsinuomojau namą sodo sklype, kuriame kanalizacija nuvesta į nuotekų valymo įrenginį "Traidenis" ar panašų.
> Prieš tai gyvenęs nuomininkas aiškino, kad išsiurbdavo talpą porą kartų į metus, o prieš išsikraustydamas prie manęs talpą išsiurbė.
> Pastebėjau, kad, prieš išsiurbiant, bačka nuotekomis buvo užpildyta iki pat viršaus ir netgi apsemta (bačka užpilta žemėmis nuo paviršiaus kažkur 0,8 m gylyje, o aplink dangtį sukalta dėžė), o filtras ties nubėgimo vamzdžiu iš bačkos ištrauktas laukan.
> Pradėjus gyventi, bačka (sakė, kad 3 kubų) užsipildė per 3 savaites ir niekas niekur nenubėga - vanduo jau semia viršų. Kaip suprantu, perteklinis vanduo turėtų nutekėti į kitas sekcijas ir išsivalęs susigerti į gruntą.
> 
> Kokie dabar variantai? 
> Atkasinėti ir kažką valyti?
> Išsiurbinėti kas mėnesį (150 lt)?
> Kita?
> 
>