Tema: Re: Klausimas del papildomo sienu siltinimo
Autorius: 2ju
Data: 2011-01-25 15:54:52
tik is isores siltinti. ar 5 ar 15 polistirolo desi, kaina isbrangs nezymiai, nes tinkavimas, struktura kainuos tiek pat. tad pagalvok, gal normaliai siltint is karto, kad paskui nesigailetum

su langininkais ir dar svarbiau siltintojais pasitark, kaip sudeti langus, kad galetu gerai suleist iki ju. idealiu atveju turetu jis "stoveti" polistirole, isnesa tvirtinimus jiems ir ant ju stato. yra cia kas taip pasidare, anksciau ne karta diskutuota, gal kas placiau pakomentuos

-- 



IksEr  2011.01.24 22:35:45 sako:

-"Stovi "dezute". Sienos - is isores paprastos raudonos plytos+ 5 cm oro tarpas + akyto betono (silikatiniai) blokeliai. Ar verta deti isoreje papildoma silumos izoliacini sluoksni?
-"
-"Jei taip - koki? Kazkas siule tiesiog 5 cm putu polistirolo? Kaip tada su isores apdaila? Tinkuoti? Kokias nors alia plastikines dailylentes? Tokiu atveju tarp isorines silumos izoliacijos ir sienos reikia kokios nors pleveles? Tikriausiai reiktu ir rasos taska skaiciuoti? Jei taip - tai kaip?
-"
-"Ar langus pries isorines izoliacijos dejima montuot, ar jau po to? Gal kur internete yra kokia nuoroda su paveiksliukais/schemute, kaip ten viskas tada sueina? :)
-"
-"Gal kas nors galetu pakomentuot? Likciau dekingas uz ivada pradinukui :)
-"
-"R.
"