Tema: Re: Skysta termoizoliacija - ka manot?
Autorius: T:\)
Data: 2010-10-15 09:41:20
va apie tai as ir pagalvojau. Jei jau tokiais pavydziais, tai turiu nusipirkes odines pirstines suvirintojo, tai su jomis malkas i peciu dedu, kai daug buna zariju, ir malka didele neina imesti, o reikia graziai ideti. Tai su tom pirstinem gali ir pacia zarija paiimti, tik visa beda, kad neilgai, paskui jau karstis vis tiek savo darbo padaro :)  Lygiai tas pats ir su eilinemis darbinemis pirstinemis, tik ten laikas dar trumpesnis.

T:)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i98q5u$m4c$1@trimpas.omnitel.net...
> Buvo tas lygintuvas pernai parodoj ir skirtumas tik toks, kad nedazytoj daly siluma greiciau pasijunta, o dazytoj del storo dazo sluoksnio siluma uzsilaiko. Reikia tik interesantui domintis laiku isjungt ir neleist ilgai ciupinet, o po to leist normaliai atvest.
> 
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:i97r69$3b5$1@trimpas.omnitel.net...
>> vienas zmogelis tikino, kad i paroda, pats asmeniskai  atsinese lygintuva ir puse jo, jam matant, nudaze su tais dazais.  Po kiek laiko ijunge. Nenudazyta puse buvo karsta, nudazyta visiskai salta. Sako, savo pojuciais nesinorejo tiket. Vis nesusitinku-vienas zadejo troba dazyt. Vamzdzius dazyt atseit -patikrintas reikalas, veikia. Nepigu, bet veikia. Pats nemaciau, nebandziau..........
>> 
>>