Tema: Re: Klausimas rukymo zinovams
Autorius: priest
Data: 2010-09-07 11:34:49
Išsiaiškinau: mėsa vyniojama į marlę ir stipriai suveržiama virvute tik ją 
vytinant ir tik tam, kad mėsa stipriai susispaustų, kad neliktų jokių 
vidinių ertmių ar plyšelių, kurie gavę oro, pradeda pelyti.


priest







"priest" <nebutina@rasinet.lt> wrote in message 
news:i62ntj$3gr$1@trimpas.omnitel.net...
> Tėvukai visą amžių rūkina mėsą, dešras, lašinius, bet niekada nieko 
> nevyniojo į marlę ir aš nesu nei matęs, nei girdėjęs, kad rūkinant reiktų 
> į kažką vyniot ( jokių suodžių rūkinant nebūna). Kumpius visokius ir 
> lašinius perveria virvele ir užkiša pagaliuką ( kad nenukristų). 
> Perdžiūvimas arba perkaitinimas tiesiogiai priklauso nuo rūkinančiojo 
> kvalifikacijos ir sugaišto laiko kiekio.
> Kai vytina- tada tikrai vynioja į marlę ( kodėl- irgi nežinau, gal nuo 
> musių kokių :)).