Tema: Re: kokia kaitlente
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-04-20 19:51:34
Prieinu prie isvados, kad jei kepi ant indukcines tai jau Natrio 
gliutamato kaip ir nereikia :)

Kazin koks skirtumas spizineje keptuveje kept ar ji kaista ant dujines 
ar indukcines, ar elektrines???
zinoma su visokiom plonasienem tai sutinku kad skirtumas gal ir gali 
buti.... bet kinietiska maista gamint plonasieniuose galima tik WOK'e ir 
tik ant duju :)

2010.04.19 16:43, Movila rašė:
> Kad indukcine geriau, abejoniu nera ir ne tik del el taupymo ir lengvo
> valymo, pats maistas gaunasi ant indukcines skanesnis. Paprasta el kaitlente
> pasiekia tam tikra temperatura, atsijungia ir vel pradeda kaisti, o
> indukcine, kaip ir atvira ugnis dujinese, palaiko pastovia temperatura.
> Turiu savo pirkeju tarpe gurmanu, tai, kas pabande, sake, kad nera ko
> lyginti pvz kepto maisto kokybes, paruosto paprastose elektrinese ir
> indukcinese. Ant indukciniu kaitlenciu pagaminsite gera kinietiska kepta
> patiekala, o ant paprastu, tikrai ne.
> Jei parasytumete man i gintare(eta) troliai(taskas)lt, atsiusiu tiklsu
> aprasyma apie indukciniu veikimo principus ir net su filmuku, bus viskas
> aiskiau (-:
>
> "Gintas"<gintas@omnitel.net>  wrote in message
> news:hqhhtf$47u$1@trimpas.omnitel.net...
>> elektrine vs indundukcine vs dujine su balionu.
>> kokie + ir -. kokia sau rinkotes?
>
>

-- 
MaRiUs
Kaunas