Tema: Re: Elektros ir vandens pajungimo kaina, proceduros
Autorius: Evaldas
Data: 2009-12-22 21:19:03
Dėl vandens nepasakysiu nieko, bo nieko neišmanau.
Dėl elektros tiesiu taikymu droži į elektros tinklus ir prašai techninių sąlygų. Prieš tai susigalvok kiek kW elektros tau reikia, bet nepersistenk, nes nuo to gali labai priklausyti kaina kurią mokėsi. Kai turėsi tech. sąlygas tai tada arba pats perskaitysi ir suprasi ką reikia toliau daryt arba klausk čia.
Ai tiesa, eidamas į tinklus turėk pastato nuosavybės dokumentus.
Jokio skaitliuko tu neieškosi ir neplombuosi, tai padarys el. tinklai po to kai sumokėsi jiems bapkes. Nuo skaitliuko iki savęs gali ir pats darytis, tik pažymą iš VEI teks pristatyti, kad viskas padaryta pagal normas ir reikalavimus.
 

"cD-r0m" <adomas.trinti@gmail.com> wrote in message news:hgr4kh$3bj$1@trimpas.omnitel.net...
> Yra pastatas, jame elektros 3 fazes ateina, kaimynas pasijunges susitvarkes, pirmas ivadinis skydas po transformatorines pas ji. Vandentiekio pastate nera, nupjauta viskas, tik likes vamzdis 'kazkur' nuo vandentiekio iki pastato (buvo suplanuotas nugriovimui tas pastatas, dabar nebe) Prie gatves (~20m nuo pastato) sulinys, pagal zenklinimus manau kad ten vandentiekis eina. 
> Elektra galiu pilnai pats susitvarkyt, atsijungia viskas graziai, reiks tik kad skaitliuka uzplombuotu ir pati skaitliuka gaut. Vandeniui > www.videocut.lt - Pigus video montažas!
>