Tema: Ats.: comm: e-book reader'is
Autorius: Blynas
Data: 2010-06-03 12:01:46
Tame ir esmė, kad kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir įpročius - vieno recepto visiems nėra :)


"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> parašė naujienų news:hu7gk2$uu7$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> "Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:hu6lnq$bqi$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na ok. Dabar tu man pasakyk, ar tavo smartfonas moka ir gali
>> 1. Atlaikyti dvi savaites nepertraukiamo skaitymo/vartymo nepakrovus?
> 
> nea, bet kadangi ash skaitau dazhniausiai lovoje, prie rozetes, taigi cia problemu neturiu, jei skaitau gamtoje - dazhniausiai bunu arba irgi ne per toliausiai nuo razetes, arba bent jau su mashina:) Bet kai ash nebeskaitau, jis man pavirsta telefonu, rankiniu laikrodzhiu, budylniku, emailo klientu, interneto broseriu, neshiojama zhaidimu konsole, gps navigatorium, zhvaigzhdelapiu, etc. etc - o kuo dar gali daryt su ebook reederiu?
> 
>> 2. Nešviesti į akis, t.y. nevarginti jų?
> 
> shita, kap bebutu keista ir man pachiam netiketa - gali - kaip jau minejau, skaitau kiekviena vakara bent po pora val - visai nevargina - ir sakychiau prieshingai nei knyga - skaitau tamsoje, taigi ir zhmonos shalia mieganchios nenervinu:)
> 
> 
>> Kaip jau sakei, apie mažą ekraną, galimybę keisti šrifto dydį tuo pačiu išlaikant daug teksto ekrane ir kitus privalumus aš nekalbėsiu, bet ir tu nesakyk, kad mano ar kitų poreikius labiau atitinka tavo legenda.
> 
> na, ash ir rankinio laikrodzhio nesuprantu, nes ir jis man tera single purpose device'as - bet tai nereishkia, kad spjaudau ant visu, perkanchiu laikrodzhius uzh geriausio smartphone'o, ar net laptopo kainas - kiekvienas kariasi ant savo shakos;)