Tema: Re: Letai gendantis golfas... juokas pro asaras
Autorius: Levas
Data: 2010-07-06 21:36:10
> Tai panasu, kad cia beda. Jei atmintis neapgauna, viduj nuo pacio daviklio tie 3 laidai kazkiek lankstosi, priklausomai nuo to kiek tapke mini. Gal koks nusilankste? Namie ant stalo patikrink, jei jau su visu korpusu nuemei. 
> Dar reiktu neatmest galimybes, kad i hola neateina maitinimas. Tada ecu lieka kaltas.

Nelabai yra kam ten lanstytis. Visa sistema tvirtai prisriubuota prie sistemos. Visos uzdegimo kampo korekcijos atliekamos ECU.
Maitinimas ateina- itampa atsiranda ijungus degima. Paprasciausiai dingo impulsai apie sukimasi.

Dabar idejom paskirstytuvo kuna is 1993 metu 3 golfo. Viskas veikia, bet holo daviklis per 90 laipsniu kitaip stovi. Veikimui tai nesudaro jokios itakos, bet va laidu ilgiui tai problema... :) Patobulino kapitalistai. Galima butu perdeti holo daviklis, bet reikia ismusti viena spilka ir viska graziai perrinkti- tingisi vargti.

Reikia tik kada nors tiksliai nustatyti pradini uzdegimo kompa, nes dabar uzdejom "is akies". Dabar vaziuojant kiek skiriasi situacija nei buvo anksciau. Pvz. ant laisvu eigu ECU niekaip nesusprendzia kiek atidaryti droseli- tai per daug tai per mazai, todel apsukos kaitaliojasi. Beja kazkada keiciau sita "elektrini gaza".


Bye, Levas