jei nori nesipist su keptuve ir nesukt galvas del jos (o pagal klausima panasu kad to reikia) - imk bet kuria nebrangia su keramine danga, ir kas kelis metus keisk I nauja. "Keramika" ir nedaug svyla, ir gerai valosi, ir mazai braizosi. Visiskai nesibraizanciu - neegzistuoja, ir nepriklausomai ka suoktu pardavejai, uz visokias deimantines-almazines dangas moketi prasme tokia pat kiek uz grazesne spalva. Tos kur su "teflonine" danga - svyla maziau, bet labai jautrios subraizymams, ir saip trumpaamziskesnes. Ketaus ir plieno - labai jautrios prieziurai. Jei prieziura teisinga - tai galima sakyt amzinos keptuves (*plienine galima sulankstyt), maisyt/braizyt gali kad ir su kirviu, nepridega etc. Bet jei nukrypsi nuo specifiniu prieziuros reikalavimu - tai ir pridegs viskas is eiles, ir rudys - zodziu kreivose rankose blogiausias imanomas variantas. "Jonas Jonaitis (atostogose)" parašė naujienų news:qha9j2$1uo$1@news.i-klubas.lt... Turėjau tefal, pradėjo svilti, nors ir daug aliejau pripyliau ir nutariau nusipikrti naują. Kokią rinktis? Nepridegančios dangos bus gera? Ar ieškoti ketaus? Bus naudojama ant dujinės viryklės. Ačiū. p.s. paruošti ją, pirmą kartą visą ištepti, pakaitinkti ir jau viskas?