Tema: Re: Keptuvės: kokią rinktis?
Autorius: Arj
Data: 2019-07-25 11:18:20
jei nori nesipist su keptuve ir nesukt galvas del jos (o pagal klausima 
panasu kad to reikia) - imk bet kuria nebrangia su keramine danga, ir kas 
kelis metus keisk I nauja.  "Keramika" ir nedaug svyla, ir gerai valosi, ir 
mazai braizosi. Visiskai nesibraizanciu - neegzistuoja, ir nepriklausomai ka 
suoktu pardavejai, uz visokias deimantines-almazines dangas moketi prasme 
tokia pat kiek uz grazesne spalva.

Tos kur su "teflonine" danga - svyla maziau, bet labai jautrios 
subraizymams, ir saip trumpaamziskesnes.

Ketaus ir plieno - labai jautrios prieziurai. Jei prieziura teisinga - tai 
galima sakyt amzinos keptuves (*plienine galima sulankstyt), maisyt/braizyt 
gali kad ir su kirviu, nepridega etc. Bet jei nukrypsi nuo specifiniu 
prieziuros reikalavimu - tai ir pridegs viskas is eiles, ir rudys - zodziu 
kreivose rankose blogiausias imanomas variantas.






"Jonas Jonaitis (atostogose)"  parašė naujienų 
news:qha9j2$1uo$1@news.i-klubas.lt...

Turėjau tefal, pradėjo svilti, nors ir daug aliejau pripyliau ir nutariau
nusipikrti naują. Kokią rinktis? Nepridegančios dangos bus gera? Ar ieškoti
ketaus? Bus naudojama ant dujinės viryklės.

Ačiū.

p.s. paruošti ją, pirmą kartą visą ištepti, pakaitinkti ir jau viskas?