Tema: Dėl steptroniko
Autorius: Paulius
Data: 2009-06-08 09:56:17
Sveiki,
BMW 530d, E39 '03.
Iki siol su automatinemis greicio dezemis nebuvau turejes nieko bendra todel, nezinau kas cia jose skaitosi normalu, o kas jau gedimas ar lik jo.
O va itarimas kyla tame, kad pastovejus masinai ilgesni laika (per nakti ir ilgiau) ir ijungus D, kazkaip sunkiai is vietos pradeda judeti - toks jausmas, kad kazkokia ten kaip sankaba ar kas ten bebutu viduje nenori susijungti - spaudziant akseleratoriu apsukos padideja, bet masina pradeda judeti tik po kokiu 5 sekundziu. Cia normalu ar reikia ieskoti gedimo, ir jei taip, tai kame gali buti saknys? Beje, tai buna tik pirmam pajudejimui po ilgesnio pastovejimo ir tik D, jei pradedi atbuliniu begiu - tada iskart atleidus stabdi ir dar nenuspaudus akseleratoriaus jau pradeda po biski judet.
P.S. vaziuojant begius jungineja svelniai ir atrodo tada, kad areikia, S ir M rezimuose irgi viskas atrodo tvarkoje.
Siaip gal ir nesukciau del to labai galvos, bet va matosi, kad ta greiciu deze jau buvo krapstyta ir nezinia kodel ir kas joje tvarkyta:( O dar  uz menesio nusimato kelione i Alpes, tai va biski baisu, kad tai nebutu didesniu bedu pradzia, o kalnuose su greiciu deze bedu kazkaip visai nesinori turet...
Paulius