Tema: Re: Ka manot apie toki fuel saver?
Autorius: cD-r0m
Data: 2009-11-14 01:08:38
Turiu pazystama kuris i oro padavimo guma ipurskia truputi pulverizuoto vandens, sako geriau vaziuoja. Cia apie dyzeli kalba.. O sitam puslapyje tai mane stebina kokie amerikonai durni laikomi, kai vandeni, ar tai atskiruts elementus vadina HHO, oxyhydrogenu ir kitokiais protingai skambanciais zodziais.

Gali pamegint bent tai kas nemokama, pvz vandens ipurskima primityviais budais.. Siaip as laikausi nuomones tokios (pagal eile): 
1. Gamintojai siekdami gauti krutesni automobili, jau sudejo ten viska ka galima, kad padaryt ji ekonomiskesniu/galingesniu priklausomai nuo klases.
2. (Tiems kas sugeba tiket, kad masinos neekonomiskos del naftos konglomerato). Gamintojai daro masinas kiek jiem gaunasi ekologiskesnes, nes tada jie dar krutesni, ir siaip daug kas reikalauja gamint svarius automobilius.

Asmeniskai sugalvojau toki lochatrona: Aparatas, kuris pranesa vairuotojui, kad jau galima isijungt 5 pavara :) Mieste vazineju 5, o ne 4 ir sutaupau ~2 litrus simtui (su sitokiu taupymu vaziuoju ~7,5 vasara, 9 ziema, daug maluosi tokiais atstumais, kad variklis darbines nespeja pasiekt)


-- 
----------------------
www.videocut.lt - Pigus video montažas!

"Signalizacija" <signalizacija.master@gmail.com> wrote in message news:hdkd8b$hor$1@trimpas.omnitel.net...
> http://www.brownsgas.com/brownsgasfuelsaver.html 
> 
>