Tema: Re: Reikia koloneliu
Autorius: ROOTS
Data: 2020-04-17 01:51:01
Dekui.



On 2020-04-02 08:38, shadow wrote:
> Pasivaiksciojau truputi (svedai virusu nebijo) po salIOnus. Tiek 'pometies' atgaivinimui, tiek sau kazko pasidairyti...
> Su liudesiu esmi priverstas konstatuoti,jog mano megstamas HK  ko blogo miro :(
> Knietejo prisiminti kuo man kadaise klipsch'ai neitiko irgi uz ka Dainiusas juos cia giria.
> Ir neitiko... Astru, saizu, 'skarda'. Mano ausims per ryskiai dominuoja viduriai. 'Sako AC/DC per jas normaliai groja' sypteliu. 'Tai taip, ju garsas tp kaip Briano vokalas'-atsako konsultantas ir abu nusijuokiam. Cia pat patikina,jog turi tikrai puikiai bei universaliai grojanciu, bet tik aukstesnej kainu kategorijoj (bent jau nuo 2500-3000 €).
> Idomu tai, jog bendraujant su pardaveju is Lt isgirdau lygiai tokia pat nuomone: verti demesio klipsch'ai kainuoja nuo 3000€.
> O mane domina akustika iki 1000€.
> Tai stai sioje kainu kategorijoj laaabai nustebino 'Magnat Transpuls 1500'. Aisku, retro dizainas gal ir ne kiekvieno skoniui, bet garsas absoliuciai vertas kiekvieno is tu beveik 1000 euru. Mano ausys nerado ko prikibt. Labai svaru, tikslu, subalansuota ir kas svarbiausia - universalu.
> Kol ju neisgirdau, tai kone vienbalsiai tiek as,tiek konsultantai SE beigi Lt sulygom,jog pagal savo kaina svedu 'Dynavoice definition df-8' kaip ir neturi konkurentu. Beje, sustacius su Magnat'ais, pastarieji pribloske tiktai zemu gyliu.
> Suprantama, viskas bais individualu.,todel rekomenduojama klausyt. Tai tokios mano izvalgos po pasibastymo.
> Beje, perklausose dominavo Denon, Onkyo, bei keli Marantz/Yamaha stiprintuvai.
>