Tema: Re: Plikimas
Autorius: bzik
Data: 2010-08-10 13:20:45
jei plikimas del medziagu apytakos, ligu, tai atstatoma, bet jei plinki del to, kad taip lemta, tai zoleles pades tiek pat, kiek karves liezuvis ar karves blynas ant galvos :)

"Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message news:i3r76f$ip9$1@trimpas.omnitel.net...
> is dalies papriestarauciau: yra dalykai, kuriuos tu gali pakeist, yra kurie yra nepakeiciami, kaip pvz zemas ugis ir jei esi jau subrendes zmogus 25m ir vyresnis. manau, kad cia tas atvejis, kai reikia "padet" sau, kai organizmas nesuprogramuotas.
> 
> konkretus pavyzdys: mano mociute. pries 10-15m pradejo slinkti plaukai, tai ji reguliariai, kas savaite ar dazniau gal 2 ir daugiau metu, speciau ir visus 5 skalaudavo galva ajeru saknu nuoviru. tai vaizdas po tu keliu metu buvo idomus - reti (ne per reti) ilgi zili plaukai, ir apacioj tokiu ryzu 2-5cm plauku sruogos po apacia, visiskai nezilu, blizganciu ir sveiku. del tu ajeru saknu tai reikia dometis rimtam turgely, buna kokiam uzkabory mociutes ar diedukai prekiauja. recepto tikslaus nepasakysiu. padeda tai tikrai
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i3r1d6$9nt$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei veikia genai - ne. Skirsi daug energijos, lesu, o rezultatas bus toks pats. Vienas tautinis herojus, labai gerai iliustruojantis pastangas ir rezultata - A.Girzadas. http://gyvenimas.delfi.lt/stories/article.php?id=22499682
>> Praktiskiau butu susitaikyti su pokyciais ir pasistengti tinkamu kirpimu formuot daugiau ar maziau slepianti vaizda. 
>> AA dede buvo is tu, kurie turedami plauku tik paausiuose, sukdavo sruoga ant virsugalvio. Deja toks veiksmas ir keista isvaiozda labiau pastebimi, nei plike trumpai kirptoje galvoje :)
>> 
>> "HDi" <ner@mailo.nena> wrote in message news:i3r0nn$8qi$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ar imanoma to isvengti? pristabdyti? kas tai itakoja? ar tai grynai 
>>> paveldima ar kazkaip mes tai valdome? 
>>> 
>>> 
>>>