Tema: Re: Lietuva buvo apvogta
Autorius: Kestas
Data: 2010-05-26 16:32:50
>o gal visgi Romka teisus? Buvo pasiulymas parduot aukso ziedus, bet Zalgiris 
> nepardave

tai kodėl tada Maskoliūną po antrųjų varžybų suspendavo? juk finalus nulemti gali vienerios varžybos. tai gali būti ir antros, visai nebūtinai septintos. dabar va toliau užuominom Romanovas Maskoliūną kaltina atstovavimu Vilniui ("kitos partijos karys"). Na taip, jis Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys ir dar centristas (centristai šiuo metu Kaune yra aršioje opozicijoje). Čia šiaip absurdas, kad Kaune pilną darbo dieną dirbantis žmogus yra kito miesto tarybos narys, bet dabar ne apie tai. Kausimas, ar dėl to jį atleido? O tai prieš tai Romanovas nežinojo, kad Maskoliūnas Vilniaus taryboje? Šiaip gal jeigu Romanovas būtų buvęs varžybose (nes jis nebuvo berods), tai būtų matęs, kaip Maskoliūnas spardė reklaminius stendus po mūsų nesėkmių - na labai jau tikroviškai suvaidino, jeigu buvo nupirktas ;))) 
šiaip čia reikia ne "loginių" išvadų ieškoti, bet normaliai išreikalauti paaiškinimų iš tų, kurie priiminėjo sprendimus. 

o realiai išvada tokia, kad EL sugalvojo mūsų lygio neatitinkančias taisykles. arba duotų tą antrą vietą, arba ne. tokioj Rusijoj išviso sunku įsivaizduoti, kad tokiomis sąlygomis finalai vyktų tiktai pagal sportinius principus... O ir pas mus - kaip LKL, LKF reagavo, kai pasirodė pletkai apie sutartą finalą? atlikdami butaforinį tyrimą. jie turėjo eiti į spaudą, į televiziją ir įtikinėti, kad tikrai visi Lietuvoje suinteresuoti objektyviais finalais (net jeigu taip ir nėra ;)). o jie sėdėjo ir tylėjo. Gėdinga, kitų žodžių neturiu..