Tema: Re: Rusija bankrutuoja
Autorius: Gintas
Data: 2017-01-11 15:27:50
Tai galima skaityt ir dziugaut, kad nepasigamina? Ar cia jokio tame dziaugsmo, mat straipsnis duoda uzuomina apie tai, kad rusams teks naudot sena ginkluote, o jinai dar baisesne? Ir skleisdamas tokia info is lietuvisko delfio tik suerzini dora lietuvi Sala, laukiancio grupse tiktai naujienu apie Lietuvos gerove?


"kardanas" <gonoreja@sifilis.com> schrieb im Newsbeitrag news:o55bc8$p45$1@trimpas.omnitel.net...
Nu, ir ka? Pasuk savo vatine puodyne. Nauju pasigamint nebesugeba, bet senu veikianciu bi#iu neversk turi. Gresme niekur neisgaruoja.


-- 


"Gintas" <nesvarbu@gmail.com> Wrote in message:
> Na, va. Laikausi tikru leituviu daudamu rekomendaciju-skaitau delfi. Pamates antraste, kad Rusijos ekonomika jau nepajėgia gaminti ginklų, apsidziaugiau. Vadinasi Lietuvai neber ko bijot tiek ruskiu, kurie ginklu nepasigamina.  Tad puoliau skaityt ir dziugaut , kad Lietuvos gerove del to pageres.  Ale ka daryt, kai tas pats , tamstos rekomenduojamas Delfis, raso, kad rusai isrinko kas bus Amerikos prezidentas?  Kuriuo delfiu tiket?   Viename staipsnyje raso, kad reik ruskio bijot ir ruostis gynybai, kitame, kad ruskis nesugeba ginklu pasigaminti.  Apie tai ir komentarai. Juk nemeluoja?