Tema: Re: Saskaitos isankstiniam apmokejimui
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-05-02 18:43:18
Aiskutis :) zodziu esme pavadinime, kas kaip ir gerai pas mane nes ner sitoje saskaitoje zodziu saskaita faktura.

"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:jnrkjm$dik$1@trimpas.omnitel.net...
> nu panaudojai tai panaudojai, bet geriausia atskira numeracija. 
> 
> T:)
> 
> "Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:jnrjgm$ctc$1@trimpas.omnitel.net...
>> Turi buti reiskiasi atskira numeracija joms? ir jos nesiskaito kaip normalios PVM SF ar SF? Velnias o as panaudojau einamaji savo SF numeri, o po to jau israsiau kelias kitas SF tai dabar numeri kad ir pakeisiu viens bus kazkur dinges :) 
>> 
>> 
>> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:jnre20$8b3$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Saskaita isankstiniam apmokejimui yra tik saskaitai apmokejimui, gali lygiai taip pat pavadinti prasymas avansiniam mokejimui ar pan. 
>>> Kad nekiltu dviprasmybiu svarbu, kad ant avansines saskaitos nebutu parasyta "pvm saskaita faktura" ar "saskaita faktura", numeris - arba jo nera arba atskira numeracija nuo iprastu saskaitu, paskirtyje aiskiai nurodyta, kad tai yra avansis mokejimas pagal.... 
>>> 
>>> T:)
>>> 
>>> "Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:jnrcqo$720$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> 
>>>>    Dirbant pagal IDV (individuali veikla pagal pazyma), su vienu klientu susitareme, kad dali pinigu moka is karto, tai jis paprase saskaitos isankstiniam apmokejimui, kad susitarta avansa apmoket, na ir dabar darbai atlikti israsineju SF, tai sako, kad ta isankstiniam apmokejimui saskaita kaip ir nefiguruoja niekur buchalterijoj ir dabar visai sumai rasyti normalia saskaita faktura.
>>>> 
>>>>    Tai vat galit kas apsviest apie tokias saskaitas isankstiniam apmokejimui kaip su jom yra? gal jom ne nereikia saskaitos numerio. Na man esme ta, kad veliau israsyta SF itraukia i save ir saskaitos isankstiniam apmokejimui pinigu suma, tai nesinori kad uzsiskaitytu kaip 2 atskiros saskaitos ir uz abi moket mokescius, kai realiai gaunu pajamas tik pagal pagrindine SF.
>>>> 
>>>>    Gal kas apie jas apsviesti galit, kaip su jom yra?
>>>> 
>>>> JDM.