Tema: Re: teisingumo ministras
Autorius: Vasaris
Data: 2011-05-18 21:07:46
"pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:ir0uss$mrj$1@trimpas.omnitel.net...
> Pas mus tai negresia.

Gresia, tik kantrybės reikia, kad einamosios kohortos kaip Mozės tauta, 40 metų po mėšlą pabraidytų. O stiklinė tai juk jau puspilnė - 20 metų praėjo!

> "tauta" mieliau noretu progresiniu mokesciu kiekvenam kuris dziovina smegenis ir daug dirba- a ko toks naglas anas, nori uz kitus geresnis but?

Puiku. Ir kuo greičiau tuos progresinius. Kuo greičiau per šitą mėšlą perlips, tuo greičiau gaus pamoką. Nes nieko nėra gyvenime blogiau kaip negauti pamokos ir iš to nepasidaryt išvadų.

> ne velnio, socialistinis teisingumas reikalauja isbuozint visus....

Po teisybei, mane domina leksikos morfologinio darinio "socialinis teisingumas" kilmė. Nes gamtoje aš to niekur neradau, nuo sliekų iki primatų...

> Gi Antanukui kasanciam griovi ir Petrui dedanciam plytas nesuprantama uz ka gauna pinigus jo vadovas- anas gi griovio nekasa, plytu nededa- o uzdirba daugiau uz ji...

-90k piliečių saldo 2010 metais. Ir turbūt ne vien grioviakasiai...

Puiku, dar jeigu Seimas-Idioto rolėje nesusiprotės atidaryti sienų pigiai darbo jėgai, garantuotai per 2-3 metus turėsime pilnutėlę krizę, nes nebus ir smegenų ir kapitalo ir dar darbo rankų. Kuo greičiau, tuo geriau, - bring it on!