Tema: Piktnaudžiavimas FR0512 formos deklaracija
Autorius: Chikipiki
Data: 2009-03-30 17:52:24
Sveiki,

Prieš kelias dienas el. būdu pateikiau FR0512 formos deklaraciją, paskirdamas 2% įmonei, kurią noriu paremti. Labai nustebau, kai iš Elektroninės deklaravimo sistemos gavau atsakymą, jog deklaracija atmesta, mol šios formos deklaracija jau yra pateikta anksčiau. Ir ką jūs manote, elektroninio deklaravimo sistemoje aptikau, kad iš tiesų egzistuoja skenavimo ir atpažinimo būdu pateikta deklaracija, kurioje kažkas mano vardu paskyrė 2% lėšų VšĮ "Dzūkų versmė". Suprantama, aš nieko panašaus nesu daręs, nes jau nuo 2005 metų deklaracijas pateikinėju internetu. 

Norėčiau jūsų patarimo į ką derėtų kreiptis dėl tyrimo pradėjimo piktnaudžiavimui ištirti? Beje, aš sėkmingai pateikiau pakartotinę deklaraciją internetu, kuria panaikinau apsišaukėlišką deklaraciją, tačiau kur garantija, kad kas nors likus kelioms dienoms iki deklaravimo termino pabaigos dar kartą ant viršaus nepateiks deklaracijos mano vardu savo naudai?

Gal kam teko su tuo susidurti asmeniškai? Gal kas deklaruojate popieriniu būdu ir galite papasakoti, kaip ten vyksta teikiančiojo asmenybės tapatybės nustatymas? Ar tapatybė išvis nustatinėjama?