Tema: Re: klausimas del spamo
Autorius: aviliux
Data: 2008-11-13 08:44:25
Laimes laiskas. Tikrai veikia. Kai ji nusiunti grandininiu laisku siuntinetojui, pora savaiciu is jo negauni nieko.  

Sis laiskas keliauja aplink pasauli nesdamas laime kiekvienam, kuris ji gauna. Neskubekite istrinti, nes neteksite laimes kuri sklinda is tarpgalaktines transegzistencines sakraloanalines erdves. Nemanykite, kad sis laiskas Jums nereikalingas. Visiems reikia laimes, nes jos nebuna per daug. Paziurekite i kaimyna. Juk tam storam parsui sekasi zymiai geriau nei jums. O kodel? Todel, kad jis neistryne sio laisko ir ji visa perskaite nuo pradziu iki galo. 

Si laiska gavo Nojaus seima, taciau jis papuole i zmonos rankas. Ji nemokejo skaityti lietuviskai, todel ismete laiska i tualeta, ko pasakoje jis uzsikimso ir del to kilo tvanas. Visa laime, kad Nojus jau buvo gaves si laiska, ji perskaites ir issiuntes visiems pazistamiems. Ta proga jis buvo surenges vakareli prabangiame kruiziniame laive – zoologijos sode ir taip isgelbejo nemaza dali vietinines faunos. 

Trojos karalius Priamas taip pat gavo si laiska, bet jo neissiunte. Nujausdami nelaime kariai prisigere ir pagiringi pro vartus isitempe arklio skulptura, kuri jiems primine statine ant koju… 

XIX amziuje Kolumbas gavo si laimes laiska ir issiunte visiems savo draugams, pazistamiems ir nepazistamiems. Todel vietoje to, kad nuplauktu i Indija, jis pateko i Amerika ir is ten parsigabeno daug gerybiu: bulviu, aukso, tabako, sifili. 

1009 metais vienuolis gavo si laiska, taciau jo niekam nepasiunte ir panaudojo kaip tualetini popieriu. Jam keliaujant per pagoniskas zemes, ji uzpuole vietine barbaru gentis, tvojo beisbolo lazda per galva ir uzmuse ji nevietoje. 

XX amziaus pradzioje Hitleris taip pat gavo si laiska ir issiuntes visiems savo SS karininkams sekmingai pradejo karine kampanija. Ji sustabde tik tai, kad sajungininkai issiunte daugiau sio laisko kopiju ir laimes svarstykles nusvere savo pusen. 

Sio teksto negalima keisti, nes jame slepiasi kitu pasauliu energija, stebuklingos runos, burtazodziai ir keiksmazodziai: 

K 6 6 6 
$ C # Y 
6 9 U