Tema: Re: Pyvcikai
Autorius: tomasz
Data: 2020-12-19 22:18:19
nereik mesos palikt per nakti pailset, kad pasimarinuotu?


-- 

 t.




"Lapinas" <vkh710@gmail.com> wrote in message 
news:rrlgke$ji2$1@news.omnitel.net...
> Receptas ne mano, bet jau kuris laikas propaguoju ir noriu pasidalinti.
>
> Malta jautiena 1,6 kg
> 2 arbatiniai sauksteliai druskos
> pipiru malu is akies ant virsaus, tai bbz kiek
> NEINZ salsa chili keciupiuko ~100ml. (kita karta nedesiu)
> 4 valgomuosius saukstus Santa Maria Hot Pepper Sauce
>
> Svarbiausia pripjaustyt Jalapeno pipiru
> nudoju Anira, ka gaunu IKI.
>
> Smulkiai, pabreziu: smulkiai prismulkinam jalapeno. Aksciau rasytam 
> kiekiui - dvi saujos mazai. Geriau - trys.
> O realiai pagal skoni, zalia jautiena ragaujam ir sprendziam. Jei 
> pripjaustysit per stambiai - nesigaus sklandziai isspausti desreliu.
>
> Is gauto misinio formuojam desreles.
>
> As naudoju konditerini svirksta su 12mm antgaliu. Bandziau Cumako keciupo 
> maiseli su jo angaliu, nu nelabai. stringa, veliasi: skausmas ir kancia. 
> Po daugelio bandymu 10-12mm pats tas.
>
> Spaudziam desreles ant orkaites groteliu uztiestu kepimo popieriumi: 
> groteles nurodo krypti ir viskas gaunas liuks. Jeigu issikraipo, iki 
> vytinimo pataisome rankomis.
>
> Nu ir po to etapas, kur nieko daryti nereikia:
> dzioviname orkaiteje 50-80 temperaturoje ~8 valandas (jei 12mm desreles).
>
> Pbaigai: labai patiko "nekaltas pasakymas" darykit daug.
> Realiai.
>
>
>