Tema: Re: Geriausias saslykas ant Vilniaus
Autorius: Diana
Data: 2009-06-17 18:24:25
Jei tai tavo vietiniai nukrypimai, tai nereikia sakyti, kad tai yra 
"geresne" mesa.
Sprandine juk ne veltui naudojama saslykams. Riebalai juk drekina kepama 
mesa, ko pasekoje mesa yra sultingesne.

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h1a4s4$q6e$1@trimpas.omnitel.net...
> cia mano vietiniai nukrypimai - nemegstu jokiu gyslu, pleviu, riebaliuku, 
> odeliu. Kadangi tai zmonos megstamos sudedamosios, ji man atiduoda gryna 
> sausa mesa, o as jai visokius priedus.
>
> "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message 
> news:h1a4ea$pd9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sprandinė daug geriau negu kumpis. Ji ne gyslota, o minkšta ir su riebalų 
>> sluoksneliais. Kumpis per kietas. Nugarinė minkšta, bet per liesa.
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:h1a498$p3k$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ne gyslota sprandine ar kazkokios nuopjovos, o kumpis, nugarine. Skanu 
>>> virs zariju pakepta jautiena, versiena.
>>>
>>> "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message 
>>> news:h1a3vr$oit$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> "geresne mesa" tai kito gyvulio mesa (aviena), negu kiauliena?
>>
>>