Tema: Re: Geriausias saslykas ant Vilniaus
Autorius: bzik
Data: 2009-06-17 10:05:44
o man tik gadina :)
stengiuosi vienu metu valgyt kuo maziau sudedamuju, jas paderinant, todel pakanka mesos su darzovemis. 

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h1a455$os7$1@trimpas.omnitel.net...
> is dalies sutinku...bet man tas mesos skonis niekur nedingsta, o tik truputi 
> pasikeicia i geraja puse.
> 
> o del ryziu, svogunu etc. tai nelabai suprantu...siulai valgyti viena mesa ? 
> "jovalas" yra visu patiekalu pagrindas ;) bet kokia sriuba yra "jovalas" ir 
> t.t. :)
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:h1a3s1$ocj$1@trimpas.omnitel.net...
>> manau, kad mesa kepama tam, kad jausti jos skoni ir turi but valgoma su 
>> kuo maziau priedu.
>> Marinavimai, ypac parduotuviniai, kur produktas istisas dienas mirksta 
>> visokiose chemijose, mesos skoni uzmusa. O dar valgant pridedama ryziu, 
>> svogunu, kecupo ir t.t., Taip mesos kepsnys tampa sudetine jovalo dalimi 
>> :)
>>
>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
>> news:h1a31o$mtn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu pinigu ant geros mesos tai tikrai negailiu ;) mano giliu isitikinimu 
>>> taip
>>> skaniau ir viskas :)
>>>
>>> 
> 
>