Tema: Re: Aviena
Autorius: DaivaD.
Data: 2009-05-21 08:44:47
Aišku... daržo reikia, su vazonėliu neprasisuksiu :)

"JAlexoid" <whereabout@mail333.com> wrote in message news:gv1s67$6k0$1@trimpas.omnitel.net...
> Kalendros igai neauga, ypac jei naudoji.
> Pas mane jau siais metais 2 kartus augo, nes mirsta.
> Praktiskai iseina, arba naudoji arba leidi isaugti ir seklas rinkti.
> 
> DaivaD. wrote:
>> Kalendros sėklos turi tokį specifinį kvapą.
>> Beje, vakar maximoj nusipirkau kalendros vazonėliuose, tikiuosi, augs balkone.
>> 
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru 
>>> seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal 
>>> kad blakem dvokia? :)
>>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
>>> news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kindza tai kalendra
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>>>> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? 
>>>>> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i 
>>>>> petrazoles
>>>>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
>>>>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>>>>>>
>>>>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
>>>>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). 
>>>>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos 
>>>>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o 
>>>>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.
>>>>>
>>>>
>>>