Tema: Re: Aviena
Autorius: locked
Data: 2009-05-20 14:09:37
skamba panasiai kaip sraigiu valgymas uzsimerkus ir su daug kecupo KAD 
NEBUTU BJAURU


"locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
news:gv0oam$hpc$1@trimpas.omnitel.net...
>
> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš 
>> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus 
>> apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų 
>> prieskonių ir išvis nesijaus.
>
> tai koks tolkas vapse aviena naudot tada
>
>>
>> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message 
>> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki
>>>
>>> vakar teko susipazhinti su %subj%
>>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet
>>> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su 
>>> kuom
>>> nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus.
>>>
>>> SLAVIKAZ
>>>
>>>
>
>