Tema: Re: Uzkandziai prie vyno
Autorius: cool
Data: 2009-05-14 14:01:30
taip taip, desra irgi gabalais ten :)

"buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų 
pranešime:mn.72907d959bd59ab9.26571@gmx.net...
> Man ir dešra stambiais gabalais labiau prie širdies :)
>
>
> cool was thinking very hard :
>> pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto 
>> jambono,
>> pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir 
>> alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :)
>>
>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų 
>> pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net...
>>> Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) 
>>> batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas.
>>> Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad 
>>> dar kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei 
>>> super skonio derinukas gaunasi :)
>>> Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo.
>>>
>>>
>>>
>>> It happens that PetrasM formulated :
>>>>   Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna??
>>>>
>>>>   Acius uz pasiulymus
>>>
>>> -- This is an automatic signature of MesNews.
>>> Site : http://www.mesnews.net
>>>
>>>
>
> -- 
> This is an automatic signature of MesNews.
> Site : http://www.mesnews.net
>
>